Başarıyı, sporu ve sanatı destekleyen burs seçenekleri, kolay ulaşılan yerleşkeleri ve sektör odaklı eğitim sistemiyle Türkiye’nin Fark Yaratan Üniversitesi!

Uzmanlarımız sorularınızı cevaplamak için Kazlıçeşme ve Balat yerleşkelerimizde sizleri bekliyor.

Kazlıçeşme Yerleşkesi Ulaşım Bilgileri

Prof. Muammer Aksoy Cad. No: 10 Kazlıçeşme/Zeytinburnu

Topkapı Üniversitesi Kazlıçeşme Yerleşkesi’ne nasıl gelebilirim?

📌09.00-19.00 saatleri arasında her yarım saatte bir Cevizlibağ metrobüs durağından kampüsümüze kalkan servislere binebilirsiniz.
📌Anadolu yakasından Marmaray ile Kazlıçeşme durağında inebilir, eski Avrupa Koleji olarak bilinen kampüsümüze 5 dakikada yürüyebilirsiniz.
📌Zeytinburnu tramvay durağında inebilir, dolmuşlar ile 10 dakikada Eski Avrupa Koleji olarak bilen durakta inerek Kazlıçeşme yerleşkemize gelebilirsiniz.
📌Kazlıçeşme ve Balat yerleşkemiz arasında ise saatte bir hareket eden servislerimiz ile her iki yerleşkemizi de ziyaret edebilirsiniz.

Balat Yerleşkesi Ulaşım Bilgileri

Ayvansaray Caddesi, No:45, 34087, Balat/İstanbul

Topkapı Üniversitesi Balat Güzel Sanatlar Yerleşkesi’ne nasıl gelebilirim?

📌Ayvansaray metrobüs durağında inip yürüyerek 5 dakikada kampüsümüze ulaşabilirsiniz.
📌Anadolu yakasından vapur ile Eminönü’ne geçebilir ve 99-99A otobüsleri ile Balat Hastanesi durağında inebilirsiniz.
📌Hacıosman-Yenikapı metrosunda Haliç durağında inip, Eyüp yönüne giden tüm otobüslere binerek 4 dakikada kampüsümüze gelebilirsiniz.

topkapı üniversitesi